Ingatlanfelújítás

Szolgáltatások

Ingatlanfelújítás Budapesten és Pest megyében közel húsz év tapasztalattal megbízható mesterektől. Családi ház felújítás, ikerház, sorház teljes körű felújítása garanciával, rövid határidővel. Az első vázlat elkészítésétől a kulcsrakész átadásig Ön ránk bízhatja a teljes folyamat elvégzését. Valós referenciákkal rendelkezünk, kiváló minőségű és kedvező árú anyagokkal dolgozunk, hogy a végeredmény minősége és tartóssága is kiváló legyen. Beszállítóink és munkatársaink sok éve együtt dolgoznak, tehát összeszokott és egymás keze alá dolgozó szakemberekről van szó.

Az ingatlanfelújítás gondolata több okból merülhet fel az emberekben. Ha már meglévő ingatlant kell az évek múlásával korszerűsíteni, renoválni, esetleg bővíteni, akkor mindenki pontosan el tudja mondani, hogy milyen változtatásokat átépítéseket tart szükségesnek, hiszen már évek óta az ingatlanban lakik tehát jól ismer minden kis zugot. Az ember lakva jön rá sokszor, hogy funkcionálisan milyen hiányosságok vannak az épületben és mit hogy kellene átépíteni ahhoz, hogy az elrendezés illetve a kényelem magasabb fokú legyen.

Ha vásárol valaki egy ingatlant, amelyik felújításra szorul, akkor szükséges néhány szempontot még a vásárlás előtt figyelembe venni. Például, hogy nagyjából mennyibe kerülne egy felújítás, és ez az összeg a vételárhoz adva mennyire tér el a környék hasonló felújított ingatlanainak értékétől?

Ha nagy eltérés mutatkozik, (és nem saját részre akarja megvásárolni az ingatlant) akkor nem szabad megvásárolni a házat, hiszen a ráfordítás nem fog megtérülni. Ha bérbeadás céljából vásárol valaki ingatlant akkor lényeges a célcsoport (akiknek bérbe kívánja adni) igényeinek a felmérése, és az ingatlant aszerint felújítani. Más felújítást, átépítést kíván egy exkluzív környezetben lévő ingatlan például a Budai dombvidéken, a frekventált helyeken, ahol nagyon magas árakon lehet kiadni és másfajta munkálatokat illetve költségvetést kell számolni egy 8.-kerületi panel felújításakor amelyet pl: diákoknak adunk olcsón bérbe. Ha a célcsoport nincs jól kiválasztva, akkor könnyen gazdasági csődöt eredményezhet egy lakásfelújítás.

Ha az ingatlant hosszú távú befektetési céllal vásárolja meg valaki, akkor az ingatlan vételárát és a felújítás várható költségeit összeadva a környéken található újszerű illetve felújított eladó ingatlanok lehetnek az összehasonlítás alapja. A felújított ingatlan költségek és kényelem szempontjából jó befektetés, az esztétikus környezet és a jól működő, megbízható berendezések nagyfokú kényelemérzetet adnak. Gondoljunk csak bele, az elöregedett háztartásokban milyen nagy összegeket kell költeni, a rendszeresen adódó hibákra, duguláselhárítás, szerelvények, csővezetékek szivárgásainak a javítása, csőtörés kár, elektromos hibák, szag, esetleg vizes falak, stb.

Az ingatlan felújításánál ha nem saját részre készül, akkor általános érvényű szabály, hogy a kevesebb több. Az ízlés egy nagyon szubjektív dolog, és nem mindenkinek tetszik a látszóbeton, a fekete szaniterek, a szürke burkolat, stb. Ami lakberendezési szempontból jól mutat, azt nem biztos, hogy a hétköznapi használat során is jó használni, például a design lapos mosdóból visszafröcsköl a víz arra aki előtte áll, a nagyon sűrű lyukú modern zuhanyberendezés pár hónap alatt használhatatlan lesz a vízkőtől, a fürdőszobai márvány életveszélyesen csúszik vizesen, stb. A felújítás előtt mindenképpen érdemes szakemberek véleményét kikérni a berendezések valós használhatóságáról, és tájékozódni, hogy mi az amit érdemes elkerülni nagy ívben.

Az ingatlanfelújítás előtt gondoskodni kell a meglévő berendezési tárgyak biztonságos helyre szállításáról, vagy ha a munkafolyamat miatt elég a helységek közepén összetolni a bútorokat, akkor a pormentesítésről, fóliatakarásról. Munkatársaink díjmentesen tájékoztatják ügyfeleinket arról, hogy az ingatlan felújítás keretében elvégzendő munkálatok milyen előkészítést igényelnek.

Egy átlagos ingatlanban a felújítások a tetőnél kezdődnek, tetőfedő anyag, tetőszigetelés, teherhordó elemek cseréje, stb. A tetőszigetelés önmagában megtérülő kiadás, hiszen a házból elszökő meleg nagy része a tetőszigetelés hiányának köszönhető. A falak hőszigetelése is célszerű és kifizetődő munka az ingatlanok esetében, ráadásul a szigetelés után új fedőréteget és festést is kap a felület, az ingatlan értékét pedig jelentősen növeli, ha újnak néz ki kívülről is. Külső szigetelő rendszerek a Dryvit-tól a szórható poliuretán habig, illetve a szórható műgyantába ágyazott szigetelővakolatig rengeteg féle van, és az árfekvésük is különböző. Az árak a tartósságot illetve a minőséget jelzik, általában a drágább rendszerek esztétikusabbak és tartósabbak is. Szempont lehet a szigetelő anyagoknál, hogy mennyire tűzbiztosak, például egy faházat jobb éghetetlen, tűzgátló anyaggal szigetelni, így a műanyag habnál jobb választás lehet a kőzetgyapot. Az ingatlanok energetikai tanúsítványa előbb utóbb szükségessé teszik a megfelelő felújítást, korszerűsítést.

A falakban lévő vezetékek és szerelvények cseréje is ajánlott, ha régi az elektromos kábelezés, kapcsolószekrény, akkor célszerűbb az egészet teljes körűen felújíttatni. A régi nem szabványosan vezetékelt, FI relé nélküli ingatlanok tűzveszélyesek lehetnek, az elöregedett szigetelések, a folyamatos túlzott mértékű terhelés mind-mind potenciális veszélyforrás. A falba mart csövekben elvezetett elektromos vezetékek ár/érték arányban jobb megoldás mint a folyamatos toldozás-foldozás.

A vízvezeték rendszerrel és a gépészettel ugyanez a helyzet. A régi szaniterekkel sok a gond, csepeg, folyik, nem működnek megfelelően, vízköves csövek, állandó javításra szoruló szerelvények, és ilyenkor a csatornahálózat is már jellemzően el van öregedve. Lerakódik a vízkő a csatornacsövek falára, erre rátapadnak a zsíros olajos szennyeződések, és a csatornahálózat csövei szépen lassan beszűkülnek, a lefolyók pedig egyre lassabban engedik le a vizet, hangosan bugyborékolva, szörcsögve. Az elöregedett csatornarendszer másik jellemző tünete a folyamatosan jelen lévő kellemetlen csatornaszag.

Az ingatlan felújítása mindenképpen megfelelő előzetes kalkulációt igényel, az összes szükséges szempontot figyelembe véve, megtérülés gazdaságosság, lehetőségek, esztétikum, praktikusság. Ha

Ön is ingatlan felújításon gondolkozik, akkor nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink tudnak segíteni az előzetes felmérésben, tájékoztatásban, hogy ne utólag kelljen rádöbbenni, hogy valami kimaradt. Az előzetes alapos felméréssel és tájékoztatással, kalkulációval sok kellemetlen élménytől mentesülhet az aki előre gondolkozik, és a végeredménynek is jobban fog örülni.

Az Ön dolga hogy megálmodja, a mi dolgunk, hogy az Ön álmait formába öntsük. Tekintse meg referenciáinkat az elkészült munkáinkról. Ha bármiben segíthetünk, keressen bennünket a fenti elérhetőségeink valamelyikén, illetve kérjen előzetes felmérést, árajánlatot!

Lakásfelújítás

Szolgáltatások

Lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében garanciával és valós referenciákkal. Falak áthelyezése, falak bontása illetve átépítése engedélyeztetéssel együtt is. Panel lakások, téglaépítésű lakások felújítása, renoválása, átépítése, válaszfal építés. Bármilyen festés, kőműves, burkoló, villanyszerelő illetve gépészeti munkával kapcsolatban kereshet bennünket, minden amire csak egy lakásfelújítás során szükség lehet. Nem teszünk különbséget egy szoba kifestése vagy a teljes lakásfelújítás között, nekünk minden ügyfél, elvégzendő kis, vagy nagy munka egyformán fontos. Végzünk lakásfelújítást magánszemélyeknek illetve cégeknek, állami intézményeknek is. Felújítottunk már iskolákat, orvosi rendelőt, garázsokat, melléképületeket is. Munkánk során szeretjük a kreatív megoldásokat is igényesen kidolgozni ezért nálunk tényleg csak a megrendelőnk fantáziája szabja meg, hogy milyen lesz a végeredmény.

Gyorsan és pontosan dolgozunk, célunk, hogy az Ön által megálmodott környezetet hozzuk létre. Úgy dolgozunk, ahogy azt a saját otthonunkban is elvárnánk egy szakembertől. Bármilyen lakás átalakítását, felújítását el tudjuk vállalni, előzetes felmérés, és az elképzelések egyeztetése után. Számunkra nincs lehetetlen, megoldandó feladatok vannak, amelyeket a legjobb tudásunk, és közel két évtizedes szakmai tapasztalataink alapján oldunk meg. Munkavégzésünk során elsősorban a megfelelő felület előkészítési munkákra illetve a tartósságra helyezzük a hangsúlyt, ezért is merünk garanciát vállalni az általunk végzett munkákra.

A lakásfelújítást az első ceruza vázlattól kezdve a teljes átadásig el tudjuk vállalni, így Önnek nem szükséges szakemberek, burkoló, kőműves, villanyszerelő, vízszerelő után szaladgálnia. Nálunk minden szakember mester szinten űzi a szakmáját, tehát biztos lehet benne, hogy ha bennünket bíz meg a munkával akkor garantáltan magas színvonalú szakmunkával fogjuk ezt meghálálni. Több száz referencia munkánk megtekintésével betekintést nyerhet a már elvégzett munkáinkba.

Munkánk során folyamatosan bevonjuk az újdonságokat, az új és minőségi anyagokat és gépeket amelyek segítségével gyorsabban és kedvezőbb áron tudunk kiváló minőségű munkát kiadni a kezünkből, mint a konkurenciáink. Minden munkatársunk ismeri az általa mester fokon űzött szakma csínját-bínját, tehát bármilyen kérdés van, vagy megrendelőinknek szakmai tanácsra van szükségük, állunk rendelkezésükre. A lakás felújítás során a munkálatokat, feladatokat többféle módon el lehet végezni, mi törekszünk rá, hogy ár-érték illetve tartósság arányban a lehető legjobbat válasszuk ki, és ajánljuk ügyfeleinknek. Képesek vagyunk festési illetve vakolási, szigetelési munkákat gépesíteni, így rövid idő alatt nagy mennyiségű munkát el tudunk végezni, magas minőségben, kiváló áron.

Beszállítóink és partnereink akik a munkánkhoz szükséges anyagokat biztosítják illetve szállítják a legkiválóbbak közül valók, és sok sok éves kapcsolat fűz hozzájuk, régóta együtt dolgozunk. Ez nagyon fontos, hiszen nem csak azt kell tudni, hogy hogyan oldjuk meg egy feladatot, hanem azt is, hogy mivel. Fontos, hogy időben értesüljünk róla, hogy ha kedvező árú új anyag, illetve eljárás jelenik meg a piacon, amely segítségével még szebb, jobb, tartósabb lesz a végeredmény, a munka amit kiadunk a kezünkből. Ha ismerős helyre megyünk vissza dolgozni, akkor jó érzés, ha behívnak bennünket egy olyan lakásba, ahol tíz -tizenöt évvel ezelőtt végeztünk lakásfelújítást, és a jó minőségben végzett munkának köszönhetően a sok eltelt év meg sem látszik a falakon, burkolatokon.

Beszállítói partnereink a saját szakterületükön nagyon magas színvonalú anyagismeretről tesznek tanúságot, tehát tanácsot is tudnak adni, ha valakinek speciális igényei vannak, vagy különleges termékeket keres. A szaniterek és szerelvények illetve berendezési tárgyak milliói közül nem könnyű kiválasztani azokat amelyek kedvező árban vannak, szépek, tartósak és probléma nélkül használhatóak is. Hogy ezekből tudjunk válogatni, és kiválasztani a legjobbat, szakembereink a segítségünkre vannak. Mindenről a használat során dől el, hogy az jó vagy rossz és sajnos a magas ársávban lévő termékekről is derült már ki, hogy bár nagyon szép, szinte használhatatlan. Ezért a magas színvonalú és átfogó tapasztalatokkal rendelkező szakember tanácsa nagyon jól jön egy lakásfelújítás során.

A lakásfelújítás során minden kis részletet aprólékosan meg kell tervezni, hiszen a jó tervezés segítségével időt és akár tízezreket is spórolhatunk, mintha saját kútfőből vág neki valaki egy átfogó felújítási munkának. Ügyfeleinket megnyugtatja, hogy ha segítséget kapnak már a tervezés során, és így lépésenként átgondolva és megtervezve a felújítási munkákat már nem tűnik olyan nehéznek és kaotikusnak ez egész.

Amikor valaki lakásfelújítást tervez, akkor célszerű átgondolni és megfontolni az igényeket és a lehetőségeket is, hiszen nem lehet minden lakást korlátlanul átalakítani, sokszor a fizikai korlátok mellett az anyagi korlátok is problémát jelenthetnek. A fizikai korlátok szakemberek segítségével felmérhetők, akár a panel lakásoknál a panel vágás engedélyezése, akár főfalak átépítése mind-mind engedélyköteles, és feltételekhez kötött. Segítünk az előzetes felmérésben és a megfelelő szakemberek biztosításában, akik tanácsot adnak és biztosítják a megfelelő hátteret a munkálatok szakszerűségéhez. A munkálatokat olyan magas minőségben kell elvégezni minden esetben ahogy az a tervezet és a műszaki dokumentációkban szerepel.

Segítséget tudunk még nyújtani lakás szigetelésben, nyílászárók, ablakok cseréjében, redőny cserében illetve korszerűsítésben. Szakembereink segítenek a hőhidakat és a penészesedést is megszüntetni, akár hőkamerás elemzéssel is. A lakásfelújítás fontos része, hogy a benne lakók életminősége sokkal magasabb legyen mint amilyen a felújítás előtt volt, és mi tudunk segíteni benne, hogy ez optimális legyen.

Magas színvonalú és sok-sok éves tapasztalatainkat adjuk, hogy a lakásfelújítás könnyen és gyorsan végbe menjen, olyan minőségben, ahogy azt tőlünk elvárják. Ezért szeretettel várjuk megkeresését bármilyen lakás felújítási, épület felújítási munka, szakmunka lenne Önnél, ránk számíthat. Írjon, kérjen árajánlatot, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Épületszigetelés

Szolgáltatások

Épületszigetelés, épületek külső és belső szigetelése gyakorlott szakemberektől Budapesten garanciával. Precíz, pontos, gyors munkavégzés. Érjen el akár 50% költségmegtakarítást épületszigeteléssel. Cégünk vállalja, hogy segítünk a megfelelő szigetelőanyag kiválasztásában és beszerzésében. Bármilyen szigetelőanyagot be tudunk építeni, gyorsan és szakszerűen.

Napjainkban a legújabb épületszigetelési eljárások segítségével a fűtésre illetve hűtésre költött pénz akár több mint fele megtakarítható. Az eljárás lényege,hogy az utólagos szigeteléssel megakadályozhatjuk, hogy a fűtőberendezés által létrehozott meleg levegő elszökjön az épületből, illetve a falak külső lehűlése hűtse a belső levegőt is. Általánosan kellemes hőérzetről akkor beszélhetünk, ha a belső hőmérséklet egyenletesen 20-22-fok.  Ha szigetelünk, ennek jelentős költségmegtakarító hatása is van. Ráadásul a szigetelés beépítésének nyáron is van jelentősége, mivel az épületet a szigetelésnek köszönhetően a nap nem tudja kívülről felmelegíteni, ezáltal belső hőmérséklet  sokkal kellemesebb lesz, és kevesebb hűtés, klímaüzemeltetés is elegendő a megfelelő hőfok biztosításához . Új épületek építésekor a megfelelő technológiai utasításokat követve jelentős megtakarításokat érhetünk el a megfelelő szigetelés beépítésével. Ha viszont utólagos szigetelést szeretnénk, ki kell választani a szigetelendő felületnek és az épületnek leginkább megfelelő szigetelést.

Gipszkarton szerelés

Szolgáltatások

Gipszkarton szerelés, gyorsan, olcsón garanciával. Vállalunk gipszkarton szerelést nagy gyakorlattal. Munkatársaimmal évek óta végzünk gipszkarton szerelést, gipszkarton beépítést. Készítettünk már teljes padlástér beépítést gipszkartonból, tetőtér beépítést, álmennyezet szerelést. A gipszkarton álmennyezet a legszigorúbb biztonsági és statikai előírások szerint készül el. Vállaljuk falak burkolását gipszkartonnal, illetve csinálunk válaszfal építést is gipszkartonból. Akár nedves helyiségeket, fürdőszobát, zuhanyzót, wc-t is kialakíthatunk gipszkarton segítségével, nem fog csalódást okozni. A gipszkarton jól használható belsőépítészeti célokra. Különleges mennyezeteket tudunk kialakítani belőle rejtett világítással, vagy éppen beépített szekrényt készítünk belőle. Minden gipszkartonos munkát alapos felmérés és tervezés előz meg, amellyel sok hibát és hibalehetőséget kiküszöbölhetünk, illetve sok később felmerülő problémának elejét vehetjük.

Kőművesmunka

Szolgáltatások

Kőművesmunka, kőműves mesterektől. Elkészítünk bármilyen kőműves munkát, bontás, falazás, vakolás, betonozás, vasbeton készítés, betonkoszorú készítés, kerítés építés. Évek óta együtt dolgozó leinformálható kőműves mesterek, valós, kiváló referenciákkal. Felépítjük házát az alapozástól kezdődően a kulcsrakész átadásig. Kedvező árakon dolgozunk, rövid határidőkkel, garanciával. Több száz elkészült munka, elégedett ügyfelek, ajánlások és referenciák szerepelnek portfóliónkban, kérem tekintse meg már elkészült munkáinkat és alkosson Ön véleményt róla, hogy dolgozunk. Vállalunk kőműves munkát magánszemélyeknek, illetve cégeknek, önkormányzati, és állami megrendelések esetén is. A nagy mennyiségű, nagy felületű munkák gépesítése megoldott, a legújabb gépi festékszóróval gépi vakoló rendszerrel rendelkezünk, amelyikkel csúcsminőségű felületet tudunk előállítani kedvező nm áron. Családi ház bővítés, tetőtér beépítés betonkoszorú szereléssel, födém készítés. Pontosan betartjuk a technológiai specifikációkat és szabványokat. Magas fokú ismeretekkel rendelkezünk a régebbi és a legújabb építőanyagok területén is, ismerjük és használjuk is ezeket az anyagokat a mindennapokban, tehát gyakorlati tapasztalatainkkal is tudunk segíteni a megfelelő anyag megfelelő helyre való beépítése során

Festés, mázolás

Szolgáltatások

Festés mázolás, tapétázás Budapesten és Pest megyében  festő mesterektől, nagy gyakorlattal, garanciával! 3D festés, felület antikolás, textúrázás, különleges falfelületek kialakítása, festése. Nagyon kedvező festés mázolás munkadíjak. A szobafestés munka ha valóban tartós és szép végeredményt szeretnénk, jelentős ismereteket és felkészültséget kíván. Vállalkozásunknál kizárólag olyan szakemberek dolgoznak festőként akik mester szinten ismerik szakmájuk minden csínját-bínját, és ügyfeleink igényeinek és kéréseinek maradéktalanul meg tudnak felelni, mind elméleti tudásukban, anyagismeretben mind gyakorlati kérdésekben. Ezért festő mestereink nem csak a festésben tudnak hatékonyan dolgozni, hanem az előkészítés és tervezés fázisában is tudnak hasznos tanácsokkal és gyakorlati tapasztalatokkal szolgálni.

Szeretjük a szakmánkat és mindent megteszünk azért, hogy a megbízónk által megálmodott színeket és formákat maradéktalanul vissza tudjuk adni a munkánk során.  Sok érdekes feladatot és elképzelést sikerült már idáig is mindenki teljes megelégedésére elvégezni, és nincs is annál nagyobb öröm mint amikor a munka átadásakor együtt tudunk örvendezni a megbízónkkal a jól elvégzett munkának. Fontosnak tartjuk, hogy jó munkát adjunk ki a kezünkből, amelyet sok-sok évig élvezhet utána a megrendelője, hiszen a jól elvégzett munka a legjobb ajánlólevél. Többször előfordult, hogy ismerősnek tűnő ügyfélnél mértük fel egy új munkát, és a helyszínre érve szembesültünk vele, hogy tíz-tizenöt évvel ezelőtt már dolgoztunk itt, és az akkori jól elvégzett munka miatt választottak ismét bennünket. Érdekes volt látni, hogy az alapos előkészületeknek és a lelkiismeretesen elvégzett festésnek köszönhetően a festő munkánk még mindig szép, és nem fogott rajta az idő..

Tudjuk, hogy a korszerű és modern festő anyagok és a festendő felület előkészítése nagyban meghatározzák, hogy milyen lesz a felújított falak minősége és tartóssága. Szerencsére az ingatlanfejlesztés magával húzta az építőanyagok fejlesztését i s ezért egyre jobb minőségű, tartós és kedvező áru alapozó és festőszereket lehet kapni.

Az akrilát falfestékek mellett  megjelentek és egyre olcsóbbak lesznek a vizes bázisú zománcfestékek  amelyek nem tartalmaznak kellemetlen szagú hígítót, viszont gyorsan kötnek, és tartósak. A vízzel hígíthatóság másik előnye, hogy a festéshez használt eszközöket is könnyebb  tisztán tartani, mivel több liter hígító helyett mosószeres meleg vízzel tisztíthatók az eszközök.

A lakás illetve épület felújítás során a formák és felületek mellett a színek és a falak struktúrájának az előzetes tervezése is nagyon fontos. Nagyon fel lehet dobni, egy szép épületet illetve lakást a jó színtervezéssel, és a festett felületek struktúrájának a tervezésével, ugyanakkor nagyon el is lehet rontani azt. A tapasztalat azt mutatja, hogy a tulajdonos ízlése nagyon sokat számít, milyen színeket kedvel a megbízó és ezekből lehet ízléses kombinációt összeállítani.

Az elképzelések megvalósításának csak a megrendelő fantáziája szab határt, mi mindent megteszünk azért, hogy az elképzelés és a valóság találkozzon. Ha Önnél is van bármilyen festési mázolási munka, vagy komplett lakásfelújítást illetve épület felújítást szeretne vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti elérhetőségeinken.

Galéria

kepek

Segíthetünk?

Ha bármiben segíthetünk a fent olvasható témakörökben, akár egy házat kell felújítani, akár egy szobát kifesteni, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Hívhat munkaidőben a fent látható telefonszámon, vagy töltse ki az űrlapot, írja le, hogy milyen munkákban segíthetünk és kérjen árajánlatot IDE kattintva

Közösségi oldalak