Bemutatkozunk

 

Megbízható mesteremberek vagyunk, akik már közel húsz éve együtt dolgoznak megrendelőink legnagyobb megelégedésére. Van akinek az autókkal való foglalkozás ad örömet, van akinek a vitorlázás, nekünk az ingatlanfelújítás. Sokat gondolkoztam rajta, de szerintem az igazán boldog ember öröme abban rejlik, hogy ideje nagy részében azzal a tevékenységgel foglalkozhat amelyet szeret. Aki nem szereti a munkáját annak minden perc ledolgozott idő egy gyötrelem. Mi viszont boldog emberek vagyunk, mert számunkra megadatott, hogy azzal foglalkozhatunk teljes munkaidőben amit szeretünk.  Kifejezetten olyan szakembereket és mestereket gyűjtöttem össze a projektjeinkhez, akik szeretik azt amit csinálnak, és nagyon jók benne, jól végzik a munkájukat. Ezért csapatunkban mindenki mester fokozatú tudással rendelkezik.

A civilizált ember életének jelentős része zajlik valamilyen ingatlanban. Reggel az otthonunkban felébredünk, az ébredés minősége meg fogja határozni az egész napunk hangulatát. Utána bemegyünk a munkahelyünkre, ahol szintén lényeges szempont, hogy napi 8-10 órát milyen környezetben töltünk el.  A munka végeztével jöhetnek az élmények, akár egy jó kávézóban töltünk időt, vagy egy sportcsarnokban nézünk meccset, az ingatlanok minősége amelyekben az időnket töltjük, nagyon fontos. Mi azért dolgozunk, hogy az eltöltött idők minél jobb minőségűek legyenek, akár otthon, akár máshol tölti el.

Az otthon mindenkinek a legfontosabb közege, hiszen ott mindenki önmaga lehet, nem kell viselkedni, nem kell kiöltözni, csak élvezni a létezés spontán örömét és olyan tevékenységekkel foglalkozni amelyek kikapcsolnak, pihentetnek. Ezért van egy igazi otthonnak önmagában is regeneráló hatása. Munkánk során törekszünk rá, hogy a helységek mind funkcionalitásban, mind esztétikumban igényesen kivitelezettek legyenek, hogy azoknak akik használják őket örömet okozzanak.

Az otthonunk visszatükrözi a hagyományainkat, a gyermekkorban megtapasztalt élményeket, a érzelmi és a gyakorlati, sőt a tudatalatti  intelligenciánkat is. Az otthonunk tehát a saját énünk kisugárzása, és az a közeg ahol a testünk és a lelkünk is megpihenhet.

Amikor valakire rábízzuk, hogy az otthonunkat alakítsa, és formálja a környezetünket azzal nagy bizalmat adunk át, mi pedig mint kivitelezők megtisztelőnek érezzük, ha ezt a bizalmat a megfelelő minőségű munkával kiérdemeljük. Minden munka során lényeges elem, hogy a megbízónk át tudja adni elképzeléseit, és pontosan el tudja mondani, hogy mit szeretne, milyen elvárásai vannak, milyen anyagokból milyen hangulatot, látványvilágot keltsünk életre. Mi pedig úgy tudjuk ezeket az elképzeléseket a gyakorlatban megvalósítani, hogy a megbízónk az álmai megvalósulását tapasztalják meg a munkánk során.

A lényeg a részletekben rejlik, hiszen a kis dolgok állnak össze a végén egy nagy egésszé. Ha a részletek kidolgozása és minősége jó, akkor a végén kiváló minőségű munkát adhatunk át. Ahol a részletekre nem figyelnek ott a végeredmény sem lesz tökéletes. Ezért törekszünk a precíz munkavégzésre, mintha magunknak csinálnánk otthon, úgy végezzük el a feladatokat.

A lakásfelújítás, ingatlan felújítás a tervezéstől a kulcsrakész átadásig tart. Ez azért fontos, hogy az álmok valósággá váljanak, és az elképzelések illetve a lehetőségek találkozzanak. Ezért megbízóinkkal együtt tervezzük meg a felújítási munkák minden kis részletét, hogy a végeredmény elsöprő sikert arathasson. Mi a felújítási munkákat mesterfokon végezzük, és nem adunk alább a minőségből. Ezért ingatlanfelújító csapatunka beszerveztük a legjobb beszállítókat, azokat a mestereket akik szakmájuk minden csínját-bínját ismerik, akiknek nem problémáik vannak, hanem megoldásra váró feladataik, amelyeket magas színvonalon kiviteleznek rövid határidővel, garanciával.

Két évtizede dolgozunk épület felújításokon, ingatlan és lakásfelújításokat végzünk, de jó néhány közintézmény, iskola és irodaház szépült meg a kezünk munkája által. Az igényes és szép ingatlanfelújítás a rutinos és lelkiismeretes munkán alapszik. Ezt nem lehet másképpen csak szívvel és lélekkel végzett munkával elérni. A másik nagyon fontos dolog  a minőségi anyagok ismerete, illetve megfelelő alkalmazása amellyel időt és pénzt spórolhatunk meg megbízóinknak is. A jó minőségű anyagok hosszú ideig biztosítják a komfortérzetet és a két felújítás közötti idő is sokkal hosszabb lesz ezáltal. Az építőiparban szinte havonta jelennek meg újdonságok, amelyekkel olcsóbban és jobb minőségben lehet a munkákat elvégezni, illetve hatékonyabban lehet velük dolgozni.

Munkatársaimmal együtt ezért figyelemmel kísérjük az újdonságokat és a korszerű, legjobb ár-érték arányú termékeket és anyagokat valamint technológiákat. Így tudjuk biztosítani, hogy az általunk végzett munka mind anyagában mind kivitelezésében kiváló legyen. Az eltelt évek alatt sok termék általunk jelent meg először a hazai munkák kivitelezésénél, ezzel jó néhány társ kivitelező cég elismerését is kivívtuk. Nem sajnáljuk a pénzt a korszerű eszközökre sem, mivel jó munkát csak jó szerszámmal lehet végezni. A jó szerszámmal végzett munka hatása a végeredményen látszik.

A hatékony munka és az elképzelt végeredmény feltétele a megfelelő kommunikáció, amely végig kell, hogy kísérje munkánkat a tervezéstől a kivitelezés átadásáig. Ezért törekszünk arra, hogy minden kérdésre megfelelően tudjunk válaszolni, illetve megbízónk elképzeléseit is szeretnénk a lehető legpontosabban formába önteni.

Örülnék, ha Önnek is meg tudnánk mutatni, hogy mire vagyunk képesek. Ha bármilyen kivitelezési munkához szakembereket keres, legyen szó akár teljes ingatlan felújításról, lakásfelújításról, vagy csak egy szobát kell kifesteni, keressen bennünket, és kérjen árajánlatot tőlük a fenti elérhetőségeink valamelyikén.

Üdvözlettel:

   

 

Galéria

kepek

Segíthetünk?

Ha bármiben segíthetünk a fent olvasható témakörökben, akár egy házat kell felújítani, akár egy szobát kifesteni, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Hívhat munkaidőben a fent látható telefonszámon, vagy töltse ki az űrlapot, írja le, hogy milyen munkákban segíthetünk és kérjen árajánlatot IDE kattintva

Közösségi oldalak