Kőművesmunka

Szolgáltatások

Kőművesmunka, kőműves mesterektől. Elkészítünk bármilyen kőműves munkát, bontás, falazás, vakolás, betonozás, vasbeton készítés, betonkoszorú készítés, kerítés építés. Évek óta együtt dolgozó leinformálható kőműves mesterek, valós, kiváló referenciákkal. Felépítjük házát az alapozástól kezdődően a kulcsrakész átadásig. Kedvező árakon dolgozunk, rövid határidőkkel, garanciával. Több száz elkészült munka, elégedett ügyfelek, ajánlások és referenciák szerepelnek portfóliónkban, kérem tekintse meg már elkészült munkáinkat és alkosson Ön véleményt róla, hogy dolgozunk. Vállalunk kőműves munkát magánszemélyeknek, illetve cégeknek, önkormányzati, és állami megrendelések esetén is. A nagy mennyiségű, nagy felületű munkák gépesítése megoldott, a legújabb gépi festékszóróval gépi vakoló rendszerrel rendelkezünk, amelyikkel csúcsminőségű felületet tudunk előállítani kedvező nm áron. Családi ház bővítés, tetőtér beépítés betonkoszorú szereléssel, födém készítés. Pontosan betartjuk a technológiai specifikációkat és szabványokat. Magas fokú ismeretekkel rendelkezünk a régebbi és a legújabb építőanyagok területén is, ismerjük és használjuk is ezeket az anyagokat a mindennapokban, tehát gyakorlati tapasztalatainkkal is tudunk segíteni a megfelelő anyag megfelelő helyre való beépítése során

A kőműves munkája nagyon fontos az épület minőség szempontjából, hiszen a kőműves állítja össze az épületet a rendelkezésre álló anyagokból. Hiába a jó tervezés, a statikai számítások, ha a kőműves nem végez kiváló munkát, akkor annak sajnos az épület minősége fogja a kárát látni. A kőműves munka sokféle szabványra épül amelyet a kőműves mesternek ismernie kell. Például betonozásnál a cement-sóder víz aránya, a technológiai folyatok ismerete és a pontos betartása fog olyan minőségű és szilárdságú betont eredményezni, mint amit a tervező is elképzelt. A jól végzett kőművesmunka sok évtizedig szolgál, kellően strapabíró és erős, ellenáll a természet viszontagságainak. Ezért a jó kőműves nagy kincs, hiszen minden munkafolyamat amely a felépített épületben történik az a kőműves jó munkájára alapoz, és a nélkül semmit sem ér.

A jó kőműves ismeri a szakmája minden kis részletét, és eligazodik az újdonságok és újfajta építőanyagok között is. Ismeri a megrendelő és a tervező elképzeléseit és igényeit valamint együttműködik a projekt műszaki felelősével, a generálkivitelezővel. A jó kőműves tudja, hogy a többi szakma hogyan dolgozik, (burkoló festő, belsőépítész  stb. ) és képes a felületeket úgy előkészíteni, hogy az  a további munkafolyamatokat segítse. Ezért fontosnak tartjuk, hogy ha lehetőség van rá, akkor a kőműves ismerje azokat akikkel együtt dolgozik, akiknek előkészíti a terepet, hiszen a sok éves közös munka és a változatosan jól megoldott feladatok jelentős gyakorlati és elméleti tapasztalatot adnak. Ha viszont nincs meg a szakemberek közötti együttműködés az általában a projektek csúszását, sok bosszúságot és általában magasabb költségeket eredményez. Nálunk a kőművesek a csapat részét képezik, és együtt dolgozva hozunk létre szebbnél szebb munkákat, kedves megrendelőink legnagyobb megelégedésére. Minden munka egyedi , különleges és megismételhetetlen. Ezért minden munkán úgy dolgozunk, mintha a sajátunkat építenénk, ezzel tudjuk garantálni a jó minőséget és a hosszú élettartamot az általunk végzett munkákra.

Az anyagismeret és az újfajta technológiák ismerete a kőművesnek is fontos hiszen az építőipar fejlődése az építőanyagok fejlődését is hozta magával, amely segít a jobb minőség és a kedvezőbb árak kalkulálásában. A jobb minőség a tartósságban is tetten érhető, hiszen sokféle új anyagot fejlesztettek ki az építőiparban amiről régebben csak álmodhattunk, ilyenek a műgyanta alapú falburkoló anyagok, amelyek mosható sikálható nagyon tartós felületet adnak, és erősen tapadnak a falazatra. A korszerű szigetelőanyagok is manapság már nagyon olcsón elérhetőek. Szinte bármilyen felület eredményesen szigetelhető, és javult a tűzbiztonság is. Vannak szórható szigetelések, táblaszigetelő anyagok amelyek vékonyvakolat rásimítása után festhetőek, lélegző szigetelések, de léteznek paplanként kezelhető szigetelések is, amelyek szinte bármilyen felületet leszigetelnek ha ráborítják.  A korszerű szigetelőanyagok fejlesztésével az épület energetikai szempontból is javul, ezáltal az értéke növekszik, egyenletesebb lesz  a belső hőmérséklet illetve megszüntethetők a gombásodást, párakicsapódást okozó hőhidak is.

A technológia fejlődése a külső és belső dizájn hasznára is vált, hiszen olyan ragasztható profilokat és díszelemeket lehet kapni ma már nagyon olcsón amelyek látványosan feldobják az épület esztétikai értékét kívül és belül. Ilyen látványelemeket régen csak hagyományos módszerekkel tudtak előállítani nagyon képzett mesterek, nagyon drágán. Ma már bárki számára szabadon elérhetőek.

A kőműves munkája sokszor előkészítése a további munkafolyamatoknak, hiszen például nagyon divatossá vált manapság a led fénytechnológia. A kőműves képes arra, hogy az épületen belül és kívül előkészítse azokat az elemeket amelybe ezeket a led fényfüzéreket be tudják építeni. A rejtett dísz és led világítás egyedülálló megjelenést kölcsönöz az épületnek illetve a belső térnek, miközben nagyon kevesés energiát fogyaszt. A beépített led világítás élettartama is kiváló, van olyan gyártó amelyik 50.000 óra működést garantál a led lámpáihoz, ami nem kevés.

Az általunk végzett kőművesmunka maximálisan igazodik a megrendelő igényeihez, és az alaposság illetve a precizitás jellemzi. Hogy ha Önnél is szükség van bármilyen kőműves munkára, ne habozzon megkeresni bennünket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.

Galéria

kepek

Segíthetünk?

Ha bármiben segíthetünk a fent olvasható témakörökben, akár egy házat kell felújítani, akár egy szobát kifesteni, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Hívhat munkaidőben a fent látható telefonszámon, vagy töltse ki az űrlapot, írja le, hogy milyen munkákban segíthetünk és kérjen árajánlatot IDE kattintva

Közösségi oldalak