Festés, mázolás

Szolgáltatások

Festés mázolás, tapétázás Budapesten és Pest megyében  festő mesterektől, nagy gyakorlattal, garanciával! 3D festés, felület antikolás, textúrázás, különleges falfelületek kialakítása, festése. Nagyon kedvező festés mázolás munkadíjak. A szobafestés munka ha valóban tartós és szép végeredményt szeretnénk, jelentős ismereteket és felkészültséget kíván. Vállalkozásunknál kizárólag olyan szakemberek dolgoznak festőként akik mester szinten ismerik szakmájuk minden csínját-bínját, és ügyfeleink igényeinek és kéréseinek maradéktalanul meg tudnak felelni, mind elméleti tudásukban, anyagismeretben mind gyakorlati kérdésekben. Ezért festő mestereink nem csak a festésben tudnak hatékonyan dolgozni, hanem az előkészítés és tervezés fázisában is tudnak hasznos tanácsokkal és gyakorlati tapasztalatokkal szolgálni.

Szeretjük a szakmánkat és mindent megteszünk azért, hogy a megbízónk által megálmodott színeket és formákat maradéktalanul vissza tudjuk adni a munkánk során.  Sok érdekes feladatot és elképzelést sikerült már idáig is mindenki teljes megelégedésére elvégezni, és nincs is annál nagyobb öröm mint amikor a munka átadásakor együtt tudunk örvendezni a megbízónkkal a jól elvégzett munkának. Fontosnak tartjuk, hogy jó munkát adjunk ki a kezünkből, amelyet sok-sok évig élvezhet utána a megrendelője, hiszen a jól elvégzett munka a legjobb ajánlólevél. Többször előfordult, hogy ismerősnek tűnő ügyfélnél mértük fel egy új munkát, és a helyszínre érve szembesültünk vele, hogy tíz-tizenöt évvel ezelőtt már dolgoztunk itt, és az akkori jól elvégzett munka miatt választottak ismét bennünket. Érdekes volt látni, hogy az alapos előkészületeknek és a lelkiismeretesen elvégzett festésnek köszönhetően a festő munkánk még mindig szép, és nem fogott rajta az idő..

Tudjuk, hogy a korszerű és modern festő anyagok és a festendő felület előkészítése nagyban meghatározzák, hogy milyen lesz a felújított falak minősége és tartóssága. Szerencsére az ingatlanfejlesztés magával húzta az építőanyagok fejlesztését i s ezért egyre jobb minőségű, tartós és kedvező áru alapozó és festőszereket lehet kapni.

Az akrilát falfestékek mellett  megjelentek és egyre olcsóbbak lesznek a vizes bázisú zománcfestékek  amelyek nem tartalmaznak kellemetlen szagú hígítót, viszont gyorsan kötnek, és tartósak. A vízzel hígíthatóság másik előnye, hogy a festéshez használt eszközöket is könnyebb  tisztán tartani, mivel több liter hígító helyett mosószeres meleg vízzel tisztíthatók az eszközök.

A lakás illetve épület felújítás során a formák és felületek mellett a színek és a falak struktúrájának az előzetes tervezése is nagyon fontos. Nagyon fel lehet dobni, egy szép épületet illetve lakást a jó színtervezéssel, és a festett felületek struktúrájának a tervezésével, ugyanakkor nagyon el is lehet rontani azt. A tapasztalat azt mutatja, hogy a tulajdonos ízlése nagyon sokat számít, milyen színeket kedvel a megbízó és ezekből lehet ízléses kombinációt összeállítani.

Az elképzelések megvalósításának csak a megrendelő fantáziája szab határt, mi mindent megteszünk azért, hogy az elképzelés és a valóság találkozzon. Ha Önnél is van bármilyen festési mázolási munka, vagy komplett lakásfelújítást illetve épület felújítást szeretne vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti elérhetőségeinken.

Galéria

kepek

Segíthetünk?

Ha bármiben segíthetünk a fent olvasható témakörökben, akár egy házat kell felújítani, akár egy szobát kifesteni, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Hívhat munkaidőben a fent látható telefonszámon, vagy töltse ki az űrlapot, írja le, hogy milyen munkákban segíthetünk és kérjen árajánlatot IDE kattintva

Közösségi oldalak